Monthly Archives: новембар 2015

ОТВАРАЊЕ НОВОГ ДОМА СТУДЕНТСКОГ ЦЕНТРА У ЧАЧКУ

ОТВАРАЊЕ НОВОГ ДОМА СТУДЕНТСКОГ ЦЕНТРА У ЧАЧКУ

Нови дом Студентског центра у Чачку свечано је отворен 25.новембра 2015.године. Министар просвете, науке и технолошког развоја др Срђан Вербић је у присуству директора Студентског центра Чачак Драгана Јововић и представника локалне самоуправе свечано отворио дом и уручио кључеве студентима. Ново крило Студентског дома има површину од 2.300 квадратних метара и 130 места. Објекат је грађен по свим правилима новоградње, односно потпуно је енергетски ефикасан. Од 130 соба, 80 одсто су двокреветне, 10 одсто једнокреветне и 10 одсто трокреветне, све собе имају купатила. У приземљу су изграђене собе за студенте са инвалидитетом. У новом дому налазе се две читаонице, интернет клуб, док се у подруму налази теретана, као и вешерница. Зграде има соларне колекторе за грејање и климатизацију.

Инвестиција изградње и опремања новог дома је вредна 105 милиона динара. Отварањем новог дома побољшан је и унапређен студентски стандард, чиме су знатно олакшани услови студирања у нашем граду.

Осим изградње новог дома, у овој години извршена је адаптација старог дома, постављање нове фасаде као и партерно уређење, за шта је издвојено још 10 милиона динара.

Одлука о проглашењу листа за осетљиве друштвене групе и коначне ранг листе студената осталих година – кандидати из осетљивих друштвених група

Објављена је одлука о проглашењу листа за осетљиве друштвене групе. Одлуку можете преузети овде.

Објављене су коначне ранг листе студената осталих година који су конкурисали за пријем на смештај у Студентском центру Чачак за школску 2015/2016. годину – кандидати из осетљивих друштвених група и одлуку о проглашењу листа за осетљиве друштвене групе.

Коначну ранг листу за студенте избеглице и расељена лица можете преузети овде.

Коначну ранг листу за студенте из материјално угрожених породица можете преузети овде.

Коначну ранг листу за студенте из ромске националне мањине можете преузети овде.

Коначну ранг листу за студенте из једнородитељских породица можете преузети овде.

Коначну ранг листу за студенте са инвалидитетом, студенте са хроничним болестима и студенте реконвалесценте можете преузети овде.

 

Конкурс за осетљиве друштвене групе

Објављен је конкурс за осетљиве групе. Конкурс за осетљиве групе можете преузети овде.

Коначна ранг листа студената осталих година

Објављена је коначна ранг листа студената осталих година. Коначну ранг листу можете преузети овде.

Прелиминарне листе старијих студената по факултетима

Објављена је прелиминарна листа старијих студената по факултетима. Прелиминарну листу можете преузети овде.